Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Название: Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження
Авторы: Жилін, І.Г.
Научный руководитель: Дроменко, О.Б.
Ключевые слова: м’ясопродукти;технологія м’ясопродуктів;структуроутворювачі тваринного походження
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Жилін І. Г. Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 60.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zhilin_stor60_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.