Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910
Назва: Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом
Автори: Зутікова, Д.В.
Науковий керівник : Дроменко, О.Б.
Ключові слова: математичне моделювання;методи математичного моделювання;проектування;рецептури;багатокомпонентні м’ясні напівфабрикати;амінокислотний склад
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Зутікова Д. В. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zutikova_stor59_2022.pdf154.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.