Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910
Название: Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом
Авторы: Зутікова, Д.В.
Научный руководитель: Дроменко, О.Б.
Ключевые слова: математичне моделювання;методи математичного моделювання;проектування;рецептури;багатокомпонентні м’ясні напівфабрикати;амінокислотний склад
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Зутікова Д. В. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 59.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zutikova_stor59_2022.pdf154.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.