Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О.Б.-
dc.contributor.authorЗутікова, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T15:58:42Z-
dc.date.available2022-11-16T15:58:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗутікова Д. В. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectметоди математичного моделюванняuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.subjectбагатокомпонентні м’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectамінокислотний складuk_UA
dc.titleЗастосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zutikova_stor59_2022.pdf154.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.