Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Назва: Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку
Автори: Калюжна, Ю.С.
Науковий керівник : Желєва, Т.С.
Ключові слова: заморожені напівфабрикати;напівфабрикати з м’яса;заморожені напівфабрикати з м’яса;ринок
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Калюжна Ю. С. Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kalyuzhna_stor57_2022.pdf154.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.