Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖелєва, Т.С.-
dc.contributor.authorКалюжна, Ю.С.-
dc.date.accessioned2022-11-16T15:34:16Z-
dc.date.available2022-11-16T15:34:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКалюжна Ю. С. Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати з м’ясаuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикати з м’ясаuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.titleЗаморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринкуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kalyuzhna_stor57_2022.pdf154.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.