Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Назва: Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції
Автори: Гулага, Д.В.
Науковий керівник : Головко, Т.М.
Ключові слова: рослинні компоненти;паштетна продукція;виробництво паштетної продукції
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Гулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf188.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.