Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Название: Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції
Авторы: Гулага, Д.В.
Научный руководитель: Головко, Т.М.
Ключевые слова: рослинні компоненти;паштетна продукція;виробництво паштетної продукції
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Гулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf188.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.