Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Назва: Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках
Автори: Музика, В.Г.
Альошичев, І.В.
Науковий керівник : Онищенко, В.М.
Ключові слова: смаження;способи та режими смаження;напівфабрикати ковбас;кишкові оболонки;склеєних кишкових оболонках
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Музика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_muzika_aloshichev_stor48_2022.pdf154.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.