Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Назва: | Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках |
Автори: | Музика, В.Г. Альошичев, І.В. |
Науковий керівник : | Онищенко, В.М. |
Ключові слова: | смаження;способи та режими смаження;напівфабрикати ковбас;кишкові оболонки;склеєних кишкових оболонках |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Музика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_muzika_aloshichev_stor48_2022.pdf | 154.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.