Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Название: Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках
Авторы: Музика, В.Г.
Альошичев, І.В.
Научный руководитель: Онищенко, В.М.
Ключевые слова: смаження;способи та режими смаження;напівфабрикати ковбас;кишкові оболонки;склеєних кишкових оболонках
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Музика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_muzika_aloshichev_stor48_2022.pdf154.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.