Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко, В.М.-
dc.contributor.authorМузика, В.Г.-
dc.contributor.authorАльошичев, І.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:49:01Z-
dc.date.available2022-11-16T09:49:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМузика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсмаженняuk_UA
dc.subjectспособи та режими смаженняuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати ковбасuk_UA
dc.subjectкишкові оболонкиuk_UA
dc.subjectсклеєних кишкових оболонкахuk_UA
dc.titleОбґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонкахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.