Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Назва: Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Автори: Павленко, Є.О.
Науковий керівник : Чуйкова, С.В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби;вітаміни;збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Павленко Є. О. Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами / наук. керівник С. В. Чуйкова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pavlenko_stor47_2022.pdf173.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.