Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧуйкова, С.В.-
dc.contributor.authorПавленко, Є.О.-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:36:44Z-
dc.date.available2022-11-16T09:36:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПавленко Є. О. Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами / наук. керівник С. В. Чуйкова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 47.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectзбагачення хлібобулочних виробів вітамінамиuk_UA
dc.titleРоль збагачення хлібобулочних виробів вітамінамиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pavlenko_stor47_2022.pdf173.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.