Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Название: Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Авторы: Павленко, Є.О.
Научный руководитель: Чуйкова, С.В.
Ключевые слова: хлібобулочні вироби;вітаміни;збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Павленко Є. О. Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами / наук. керівник С. В. Чуйкова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 47.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pavlenko_stor47_2022.pdf173.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.