Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Название: Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок
Авторы: Коваленко, Н.В.
Научный руководитель: Сова, Н.А.
Ключевые слова: насіння;олійні культури;насіння олійних культур;грильяжні цукерки;технологія грильяжних цукерок
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Коваленко Н. В. Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок / наук. керівник Н. А. Сова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 45.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kovalenko_stor45_2022.pdf154.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.