Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Title: Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок
Authors: Коваленко, Н.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Сова, Н.А.
Keywords: насіння;олійні культури;насіння олійних культур;грильяжні цукерки;технологія грильяжних цукерок
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Коваленко Н. В. Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок / наук. керівник Н. А. Сова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kovalenko_stor45_2022.pdf154.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.