Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Title: | Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок |
Authors: | Коваленко, Н.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Сова, Н.А. |
Keywords: | насіння;олійні культури;насіння олійних культур;грильяжні цукерки;технологія грильяжних цукерок |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Коваленко Н. В. Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок / наук. керівник Н. А. Сова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 45. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kovalenko_stor45_2022.pdf | 154.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.