Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСова, Н.А.-
dc.contributor.authorКоваленко, Н.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:19:44Z-
dc.date.available2022-11-16T09:19:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоваленко Н. В. Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок / наук. керівник Н. А. Сова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 45.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13790-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectнасінняuk_UA
dc.subjectолійні культуриuk_UA
dc.subjectнасіння олійних культурuk_UA
dc.subjectгрильяжні цукеркиuk_UA
dc.subjectтехнологія грильяжних цукерокuk_UA
dc.titleПерспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kovalenko_stor45_2022.pdf154.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.