Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84436, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03530. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84436
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84436.pdf158.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.