Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Вікторія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Любов Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Власов, Олександр Веніамінович | - |
dc.contributor.author | Снєгур, Фаріда Мухамедівна | - |
dc.contributor.author | Хомічак, Любомир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T08:13:10Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T08:13:10Z | - |
dc.date.issued | 2013-10-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84436, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03530. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;84436 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.