Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84436, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03530. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84436
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84436.pdf158.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.