Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 25-окт-2013
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84436, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03530. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серия/номер: 11;84436
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13771
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
84436.pdf158.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.