Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Назва: Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста
Автори: Боровікова, Н.О.
Науковий керівник : Шаніна, О.В.
Гавриш, Т.В.
Ключові слова: дріжджове безглютенове тісто;газоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тіста;газоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тіста;поліпшуючі добавки
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Боровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.