Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шаніна, О.В. | - |
dc.contributor.advisor | Гавриш, Т.В. | - |
dc.contributor.author | Боровікова, Н.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T12:18:34Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T12:18:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Боровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | дріжджове безглютенове тісто | uk_UA |
dc.subject | газоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тіста | uk_UA |
dc.subject | газоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тіста | uk_UA |
dc.subject | поліпшуючі добавки | uk_UA |
dc.title | Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf | 153.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.