Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШаніна, О.В.-
dc.contributor.advisorГавриш, Т.В.-
dc.contributor.authorБоровікова, Н.О.-
dc.date.accessioned2022-11-15T12:18:34Z-
dc.date.available2022-11-15T12:18:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБоровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectдріжджове безглютенове тістоuk_UA
dc.subjectгазоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тістаuk_UA
dc.subjectгазоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тістаuk_UA
dc.subjectполіпшуючі добавкиuk_UA
dc.titleВплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тістаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.