Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Название: Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста
Авторы: Боровікова, Н.О.
Научный руководитель: Шаніна, О.В.
Гавриш, Т.В.
Ключевые слова: дріжджове безглютенове тісто;газоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тіста;газоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тіста;поліпшуючі добавки
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Боровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.