Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Назва: Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон
Автори: Байбак, К.Р.
Науковий керівник : Галясний, І.В.
Ключові слова: бісквітний напівфабрикат;рецептурний склад;рецептурний склад бісквітного напівфабрикату;рослинні дієтичні волокна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон / наук. керівник І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajbak_stor38_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.