Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Название: Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон
Авторы: Байбак, К.Р.
Научный руководитель: Галясний, І.В.
Ключевые слова: бісквітний напівфабрикат;рецептурний склад;рецептурний склад бісквітного напівфабрикату;рослинні дієтичні волокна
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон / наук. керівник І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 38.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajbak_stor38_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.