Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Назва: Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку
Автори: Ладика, К.С.
Мамедов, А.Р.
Науковий керівник : Касабова, К.Р.
Ключові слова: технології борошняних кондитерських виробів;борошняні кондитерські вироби;кондитерські вироби;рослинний порошок
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.