Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Название: | Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку |
Авторы: | Ладика, К.С. Мамедов, А.Р. |
Научный руководитель: | Касабова, К.Р. |
Ключевые слова: | технології борошняних кондитерських виробів;борошняні кондитерські вироби;кондитерські вироби;рослинний порошок |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf | 153.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.