Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Название: Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку
Авторы: Ладика, К.С.
Мамедов, А.Р.
Научный руководитель: Касабова, К.Р.
Ключевые слова: технології борошняних кондитерських виробів;борошняні кондитерські вироби;кондитерські вироби;рослинний порошок
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.