Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Касабова, К.Р. | - |
dc.contributor.author | Ладика, К.С. | - |
dc.contributor.author | Мамедов, А.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T10:55:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T10:55:31Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | технології борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | рослинний порошок | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf | 153.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.