Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасабова, К.Р.-
dc.contributor.authorЛадика, К.С.-
dc.contributor.authorМамедов, А.Р.-
dc.date.accessioned2022-11-15T10:55:31Z-
dc.date.available2022-11-15T10:55:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛадика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectтехнології борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectрослинний порошокuk_UA
dc.titleУдосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошкуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.