Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670
Назва: Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів
Автори: Гритчин, Б.Р.
Бабаєв, С.О.
Науковий керівник : Самохвалова, О.В.
Касабова, К.Р.
Ключові слова: плодовоягідні пасти;трьохкомпонентні плодовоягідні пасти;желейні вироби;технології желейних виробів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Гритчин Б. Р., Бабаєв С. О. Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gritchin_babayev_stor30_2022.pdf173.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.