Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670
Название: Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів
Авторы: Гритчин, Б.Р.
Бабаєв, С.О.
Научный руководитель: Самохвалова, О.В.
Касабова, К.Р.
Ключевые слова: плодовоягідні пасти;трьохкомпонентні плодовоягідні пасти;желейні вироби;технології желейних виробів
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Гритчин Б. Р., Бабаєв С. О. Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 30.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gritchin_babayev_stor30_2022.pdf173.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.