Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самохвалова, О.В. | - |
dc.contributor.advisor | Касабова, К.Р. | - |
dc.contributor.author | Гритчин, Б.Р. | - |
dc.contributor.author | Бабаєв, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T10:31:34Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T10:31:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гритчин Б. Р., Бабаєв С. О. Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 30. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13670 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | плодовоягідні пасти | uk_UA |
dc.subject | трьохкомпонентні плодовоягідні пасти | uk_UA |
dc.subject | желейні вироби | uk_UA |
dc.subject | технології желейних виробів | uk_UA |
dc.title | Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gritchin_babayev_stor30_2022.pdf | 173.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.