Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Назва: Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Автори: Байч, В.Д.
Науковий керівник : Олійник, С.Г.
Ключові слова: макуха;макуха зародків кукурудзи;житня закваска;житня закваска спонтанного бродіння;дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Байч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf174.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.