Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Назва: | Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння |
Автори: | Байч, В.Д. |
Науковий керівник : | Олійник, С.Г. |
Ключові слова: | макуха;макуха зародків кукурудзи;житня закваска;житня закваска спонтанного бродіння;дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Байч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf | 174.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.