Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С.Г.-
dc.contributor.authorБайч, В.Д.-
dc.date.accessioned2022-11-15T10:07:25Z-
dc.date.available2022-11-15T10:07:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБайч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectмакухаuk_UA
dc.subjectмакуха зародків кукурудзиuk_UA
dc.subjectжитня закваскаuk_UA
dc.subjectжитня закваска спонтанного бродінняuk_UA
dc.subjectдозрівання житньої закваски спонтанного бродінняuk_UA
dc.titleВплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродінняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf174.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.