Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13662
Название: Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Авторы: Байч, В.Д.
Научный руководитель: Олійник, С.Г.
Ключевые слова: макуха;макуха зародків кукурудзи;житня закваска;житня закваска спонтанного бродіння;дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Байч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf174.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.