Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Назва: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Крамаренко, Дмитро Павлович Галяпа, Ірина Михайлівна Червоний, Віталій Миколайович |
Дата публікації: | 25-лют-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с. |
Серія/номер: | 11;77889 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
77889.pdf | 200.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.