Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Постнов, Геннадій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Галяпа, Ірина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Червоний, Віталій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T08:33:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T08:33:11Z | - |
dc.date.issued | 2013-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;77889 | - |
dc.title | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.