Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorГаляпа, Ірина Михайлівна-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:33:11Z-
dc.date.available2022-11-15T08:33:11Z-
dc.date.issued2013-02-25-
dc.identifier.citationСпосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637-
dc.description.abstractСпосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;77889-
dc.titleСпосіб отримання майонезу за допомогою ультразвукуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77889.pdf200.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.