Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Title: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Крамаренко, Дмитро Павлович Галяпа, Ірина Михайлівна Червоний, Віталій Миколайович |
Issue Date: | 25-Feb-2013 |
Citation: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;77889 |
Abstract: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.