Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Название: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Крамаренко, Дмитро Павлович Галяпа, Ірина Михайлівна Червоний, Віталій Миколайович |
Дата публикации: | 25-фев-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с. |
Серия/номер: | 11;77889 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
77889.pdf | 200.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.