Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Title: Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Галяпа, Ірина Михайлівна
Червоний, Віталій Миколайович
Issue Date: 25-Feb-2013
Citation: Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. Патент України на корисну модель № 77889, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. М. Червоний. № u 2012 11346. Заявл. 01.10.2012. Опубл. 25.02.2013, Бюл.№ 4. 5 с.
Series/Report no.: 11;77889
Abstract: Спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку включає одержання пасти змішуванням рецептурних компонентів з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії та подальшим розфасовуванням у герметичну тару. Емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 15…20 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13637
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77889.pdf200.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.