Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Назва: Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
Автори: Дударєв, І.М.
Науковий керівник : Кузьмін, О.В.
Ключові слова: інноваційна технологія;соус майонезний;молоко;вівсяне молоко
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Дударєв І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / наук. керівник О. В. Кузьмін. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dudaryev_stor21_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.