Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Название: Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
Авторы: Дударєв, І.М.
Научный руководитель: Кузьмін, О.В.
Ключевые слова: інноваційна технологія;соус майонезний;молоко;вівсяне молоко
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дударєв І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / наук. керівник О. В. Кузьмін. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 21.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dudaryev_stor21_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.