Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Название: | Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком |
Авторы: | Дударєв, І.М. |
Научный руководитель: | Кузьмін, О.В. |
Ключевые слова: | інноваційна технологія;соус майонезний;молоко;вівсяне молоко |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Дударєв І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / наук. керівник О. В. Кузьмін. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 21. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dudaryev_stor21_2022.pdf | 154.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.