Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКузьмін, О.В.-
dc.contributor.authorДударєв, І.М.-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:28:36Z-
dc.date.available2022-11-15T08:28:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДударєв І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / наук. керівник О. В. Кузьмін. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 21.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectінноваційна технологіяuk_UA
dc.subjectсоус майонезнийuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectвівсяне молокоuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молокомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dudaryev_stor21_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.