Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Название: Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції
Авторы: Лаптєва, П.І.
Научный руководитель: Чуйко, М.М.
Ключевые слова: харчова продукція;безпечність;безпечність харчової продукції
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Лаптєва П. І. Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції / наук. керівник М. М. Чуйко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_laptyeva_stor20_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.