Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Назва: Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції
Автори: Лаптєва, П.І.
Науковий керівник : Чуйко, М.М.
Ключові слова: харчова продукція;безпечність;безпечність харчової продукції
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Лаптєва П. І. Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції / наук. керівник М. М. Чуйко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_laptyeva_stor20_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.