Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧуйко, М.М.-
dc.contributor.authorЛаптєва, П.І.-
dc.date.accessioned2022-11-14T22:26:33Z-
dc.date.available2022-11-14T22:26:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛаптєва П. І. Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції / наук. керівник М. М. Чуйко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 20.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectбезпечність харчової продукціїuk_UA
dc.titleШляхи забезпечення безпечності харчової продукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_laptyeva_stor20_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.