Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Назва: Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки
Автори: Боковець, С.П.
Науковий керівник : Перцевой, Ф.В.
Ключові слова: настоянки;гіркі настоянки;горілка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Боковець С.П. Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки / наук. керівник Ф. В. Перцевой. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bokovec_stor18_2022.pdf173.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.