Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПерцевой, Ф.В.-
dc.contributor.authorБоковець, С.П.-
dc.date.accessioned2022-11-14T22:07:58Z-
dc.date.available2022-11-14T22:07:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБоковець С.П. Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки / наук. керівник Ф. В. Перцевой. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 18.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectнастоянкиuk_UA
dc.subjectгіркі настоянкиuk_UA
dc.subjectгорілкаuk_UA
dc.titleРозроблення технології гірких настоянок на основі горілкиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bokovec_stor18_2022.pdf173.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.