Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Название: Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки
Авторы: Боковець, С.П.
Научный руководитель: Перцевой, Ф.В.
Ключевые слова: настоянки;гіркі настоянки;горілка
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Боковець С.П. Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки / наук. керівник Ф. В. Перцевой. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bokovec_stor18_2022.pdf173.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.