Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Назва: Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин
Автори: Задоя, О.В.
Місце роботи: Омельченко, С.Б.
Ключові слова: смузі;технологія смузі;пектинові речовини
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Задоя О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин / наук. керівник С. Б. Омельченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zadoya_stor12_2022.pdf174.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.